Vacatures – Dental XL – Den Haag


Dental XL is een mondzorgpraktijk met diverse disciplines. Onze tandartsen, endodontoloog, implantologen, de mondhygiëniste, de fysiotherapeute, (preventie)assistenten en balie-medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar!

Bent u nog geen patiënt bij ons? U bent van harte welkom bij Dental XL.

Vacatures

Momenteel is Dental XL op zoek naar:

! een ervaren, vriendelijke, gastvrije en enthousiaste baliemedewerker. Als baliemedewerker ben jij hét visitekaartje van Dental XL. Ervaring met Novadent? Ervaring in de tandheelkundige zorg? Wij zijn op zoek naar jou!

! een ervaren, allround tandartsassistente voor 2 tot 5 dagen per week. Je komt te werken in een gezellig en professioneel team. Preventie staat bij Dental XL hoog in het vaandel!

! een zelfstandige mondhygiënist(e) die volgens een duidelijke taakverdeling en in nauwe samenwerking met gehele team van Dental XL aan de slag gaat. De werkzaamheden zijn volledig gericht op het tot stand brengen en houden van een goede gezondheid van de mond en worden uitgevoerd volgens die richtlijnen die gebaseerd zijn op het protocol van de NVvP.

Interesse in één van deze vacatures? Sollicitaties voorzien van CV en motivatie kunnen worden gestuurd naar : personeelszaken@dentalxl.nl

Staat je droombaan er dit keer niet tussen? Open sollicitaties zijn van harte welkom! Vul daarvoor onderstaand formulier in:

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Vacature en gegevens

Beschikbaar

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land
Toestemming gebruik n.a.w. gegevens t.b.v. inplannen afspraak

Vacature en gegevens

Functie
Beschikbaar
Aantal uur per week
Opleiding
Werkervaring
Referentie
Details

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Formulier verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord