Nieuws – Dental XL – Den Haag


Dental XL is een mondzorgpraktijk met diverse disciplines. Onze tandartsen, endodontoloog, implantologen, de mondhygiëniste, de fysiotherapeute, (preventie)assistenten en balie-medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar!

Bent u nog geen patiënt bij ons? U bent van harte welkom bij Dental XL.

Nieuws

Ook tijdens de ramadan een gezonde mond

Publicatiedatum: 08-03-2024

Van 10 maart tot en met 9 april 2024 is de ramadan, de heilige maand waarin moslims zich wereldwijd van zonsopgang tot zonsondergang onthouden van eten en drinken. Zelfs water is niet toegestaan. Maar dan nog is het mogelijk je gebit en je mond goed te verzorgen.

Lees verder over 'Ook tijdens de ramadan een gezonde mond' op allesoverhetgebit.nl

Nu ook een fysiotherapeut bij Dental XL!

Publicatiedatum: 28-05-2020

Vanaf februari is fysiotherapeute Brechtje van der ziel – van Eijck aan de slag gegaan bij Dental XL om ons zorgverleningspalet nóg completer te maken. Heeft een patiënt last van tanden knarsen of klemmen? Last van zijn of haar kaakgewrichten, aanhoudende hoofdpijn, onverklaarbare tand- of kiespijn? Dan kan er een afspraak ...

Lees verder over 'Nu ook een fysiotherapeut bij Dental XL!'

Tandarts Van Eijck naar Dental XL!

Publicatiedatum: 28-05-2019

Vanaf 1 mei 2019 is de praktijk van tandarts Van Eijck vanuit de 1e Sweelinckstraat overgekomen naar Dental XL. Wij heten alle patiënten van harte welkom in onze praktijk.

Lees verder over 'Tandarts Van Eijck naar Dental XL!'