Nu ook een fysiotherapeut bij Dental XL! – Dental XL – Den Haag


Dental XL is een mondzorgpraktijk met diverse disciplines. Onze tandartsen, endodontoloog, implantologen, de mondhygiëniste, de fysiotherapeute, (preventie)assistenten en balie-medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar!

Bent u nog geen patiënt bij ons? U bent van harte welkom bij Dental XL.

Terug naar overzicht

Nu ook een fysiotherapeut bij Dental XL!

Vanaf februari is fysiotherapeute Brechtje van der ziel – van Eijck aan de slag gegaan bij Dental XL om ons zorgverleningspalet nóg completer te maken. Heeft een patiënt last van tanden knarsen of klemmen? Last van zijn of haar kaakgewrichten, aanhoudende hoofdpijn, onverklaarbare tand- of kiespijn? Dan kan er een afspraak gemaakt worden met onze fysiotherapeut.

Hoe kan fysiotherapie helpen?

Veel van de bovengenoemde klachten zijn te verhelpen met fysiotherapie, dry needling of manuele therapie. Zo kan een behandeling gericht op ontspanning en het losmaken van spieren en wervels hoofdpijn- of kaakklachten verlichten, zelfs in het geval van migraine.

Wat doet onze fysiotherapeut?

Brechtje zal tijdens een eerste afspraak een gericht onderzoek doen om zo klachten te kunnen analyseren. Vervolgens worden de spieren onderzocht die mogelijk de pijn veroorzaken. Voor het maken van een afspraak kunnen patiënten bellen met de praktijk. Afspraken kunnen natuurlijk ook ingepland worden aan de balie.

Publicatiedatum: 28-05-2020